085 0492403
info@stronati.nl

Werkwijze Uniantiek

Werkwijze Uniantiek

Onze werkwijze is zorgvuldig, gepassioneerd en full-service. Onze producten zijn van een duurzame kwaliteit. Ook in onze werkwijze hebben wij aandacht voor mens en milieu.

Stap 1: Afspraak maken

Wij helpen je met het realiseren van je droomtafel, keuken of badkamermeubel. Omdat wij alle producten in eigen meubelmakerij produceren is vrijwel alles mogelijk. Eigenlijk start het proces al bij de eerste afspraak. Je komt bij ons op bezoek in onze showroom in de binnenstad van Arnhem, of we maken een afspraak bij jou thuis. Tijdens ons bezoek aan huis meten wij de ruimte in en bespreken wij je wensen.

Stap 2: Ontwerp op maat

Met deze gegevens maken wij een ontwerp wat helemaal aansluit bij de wensen die je aan ons hebt doorgegeven. Dit vormt de basis voor de werktekening, om een goede impressie te krijgen van het daadwerkelijke resultaat.

Stap 3: Advies over apparatuur en montage

Doordat wij nauw samenwerken met grote merken zoals Siemens, Miele, Bosch en vele andere, hebben wij alle informatie in huis om je een goed advies te kunnen geven over de mogelijkheden wat de keukenapparatuur betreft.  Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop, doordat wij de keuken zelf produceren en materialen gebruiken van het hoogste niveau kunnen wij uw keuken bouwen met de hoogste kwaliteit.

Stap 3: Fabricage

Alle meubels worden in eigen meubelmakerij geproduceerd. Dit betekent snelle levertijden en direct toezicht op de kwaliteit.

Stap 4: Aflevering en montage

De door ons vervaardigde meubels worden met zorg vervoerd, afgeleverd en gemonteerd.