085 0492403
info@stronati.nl

Uniantiek keuken- en meubelmakerij

Handgemaakte meubels en keukens

Uniantiek keuken- en meubelmakerij biedt je een totaalpakket aan exclusieve handgemaakte tafels, keukens, badkamers en interieurs op maat. Ieder meubel is compleet uniek en op maat gemaakt. Daarbij staan jouw wensen centraal. Bij Uniantiek is het mogelijk zelf de materialen uit te zoeken of aan te leveren. Jij als klant bepaalt dus samen met ons hoe je meubel er uit komt te zien. Is dat niet uniek?

Vakwerk met hoofd, hart en handen

Als je binnenkomt in een woning, bedrijf, winkel, showroom of horecazaak is het interieur allesbepalend als het gaat om sfeer en gevoel. Wij leveren van een losse kast tot een complete keuken, van een balie tot een compleet kantoorinterieur. Wij hebben een passie voor meubels maken en willen samen met jou, een proces aangaan van ontwerp tot werkelijkheid.

Geschiedenis Uniantiek

Uniantiek keuken- en meubelmakerij bestaat al ruim 39 jaar en wij, Sebastiaan Frederiks en Saskia Stronati hebben alweer 20 jaar geleden Uniantiek keuken- en meubelmakerij overgenomen. Met behulp van onze ruime ervaring en pragmatische aanpak realiseren wij, samen met onze klanten, succesvolle toepassingen. Wij onderscheiden ons door het plezier waarmee wij onze producten maken en een hoge mate van kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en service. Ook hechten wij veel waarde aan een eerlijke, duurzame relatie op basis van transparantie en wederzijds vertrouwen. Wij investeren veel in kennis over de opdrachtgever en kunnen ons goed verplaatsen in jouw eisen en wensen.