085 0492403
info@stronati.nl

Tafels

Tafels van Uniantiek: uniek maatwerk

Ben je op zoek naar een eetkamertafel, tuintafel of vergadertafel? Is je voorkeur rond, rechthoekig of vierkant? Bij Uniantiek kunnen we al je wensen invullen. De keuze in houtsoorten, kleuren en afwerkingen zijn nagenoeg onbeperkt.

Uitvoering naar wens, op maat

Jouw wensen zijn het uitgangspunt voor het ontwerp en de uitvoering van ons werk. Onze meubelmakers zullen je inspireren en adviseren, maar jij kiest uiteindelijk de vorm, het formaat, de uitvoering en houtsoort. We maken bijvoorbeeld tafels van Frans eikenhout, Amerikaans (wal)notenhout, kersenhout, teakhout, grenenhout of beukenhout. Ook is het is mogelijk om RVS, ijzer, staal of natuursteen in de tafels verwerken. Onze maatwerktafels zijn altijd van massief hout gemaakt en in alle RAL- en CBM kleuren leverbaar.

Boomstamtafel

Uniantiek is gespecialiseerd in kloostertafels en boomstamtafels. Deze unieke blikvangers worden toegepast als eettafel, kantoortafel of tuintafel en passen in vrijwel ieder interieur. In een strak interieur is een tafel van Uniantiek een fantastische blikvanger, in een klassiek of landelijk interieur onderstreept hij juist de rustige, natuurlijke sfeer.