085 0492403
info@stronati.nl

Greeploze keuken

Prettig en praktisch!

De greeploze keuken valt net als de tijdloze keuken op door zijn eenvoud. Hij straalt rust uit. Doordat de handgrepen op laden en deuren ontbreken, krijgen juist de vlakverdeling, het kleurenspel en het materiaal alle aandacht. Een greeploze keuken is de ultieme oefening in de kunst van het weglaten, met een modern, elegant en doordacht design als resultaat.

Greeploze keuken op maat

De greeploze keuken is niet alleen mooi maar ook heel praktisch en comfortabel dankzij innovatieve touch- en soft-close technieken. Een lichte druk of een snelle touch is in deze keuken genoeg om deuren en laden geruisloos en soepel te openen. Soft-close zorgt ervoor dat deuren en laden na een duwtje worden afgeremd en zo gecontroleerd sluiten. Dit voorkomt beschadigingen. De greeploze keuken is bovendien eenvoudig schoon te maken doordat de lastige hoekjes ontbreken.

Kenmerken van een design keuken

Er wordt vaak verondersteld dat een design keuken vooral bestaat uit futuristische keukenmeubels en dure apparatuur, maar dit is lang niet altijd het geval. De unieke uitstraling van een design keuken wordt bepaald door:

  • Functionele en simpele vormgeving
  • Minimalistische, rechte vormen en strakke lijnen
  • Greeploze kasten en laden
  • Een natuurstenen keukenblad
  • Hoogwaardige materialen als roestvrijstaal, aluminium, glas, chroom en massief hout
  • Sobere tinten als grijs, wit en zwart, vaak toegepast in hoogglans.

Greeploos design

In een design keuken is het belangrijk dat de minimalistische vormgeving niet wordt onderbroken. Handgrepen voor kasten en keukenapparatuur kunnen het samenspel van vlakken en lijnen verstoren. Daarom passen we in een design keuken vaak greeploze kasten en apparatuur toe. Uiteraard combineren we dit wel met de modernste touch en soft-close techniek voor optimaal comfort.

Keukenapparatuur

Hoogsegment keukenapparatuur is niet weg te denken uit een design keuken. Denk bijvoorbeeld aan een design fornuis met afzuigkap, geïntegreerde verlichting of een juist mooie design lamp als blikvanger.