085 0492403
info@stronati.nl

Stronati keukens

 

Natuurlijke materialen

Een houten keuken gaat een heel leven lang mee en daarom maken wij bij Uniantiek keuken- en meubelmakerij keukens van ons eigen exclusieve merklabel Stronati. De keuken is vernoemd naar interieurontwerpster Saskia Stronati van Uniantiek keuken- en meubelmakerij in Arnhem. Kenmerkend voor de Stronati keuken is het unieke en handgemaakte ontwerp, de ambachtelijke uitstraling, het gebruik van robuuste en duurzame ( 'pure') materialen, een scherp oog voor detail en het herkenbare logo.

Het verwerken van hout in keukens vergt een bijzonder grote affiniteit met het materiaal. Daarbij letten wij erop dat we de schoonheid van het hout benadrukken. Houten keukens van Uniantiek keuken- en meubelmakerij zijn modern en soms een beetje stoer. Wij combineren mooie houtsoorten met natuursteen, composiet, terrazzo/granito, keramiek of beton in een goed ontwerp. De kwaliteit van duurzame houten keukens garanderen wij door het gebruik van FSC hout, ons oog voor detail en vakmanschap.

Maatwerk

Alle houten keukens worden ambachtelijk op maat gemaakt. U kunt ook naar onze winkel komen om daar onze showroomkeukens te bewonderen. Uiteraard is het ook mogelijk om een kijkje te nemen in onze werkplaats, die in de loop van de tijd flink geprofessionaliseerd, gemoderniseerd en gegroeid is. Wij werken met de meest geavanceerde apparatuur en zijn altijd op zoek naar mooie toepassingen voor nieuwe materialen. Wij maken voornamelijk gebruik van massief eikenhout. Mocht uw voorkeur naar een andere houtsoort uitgaan, vraag dan naar de mogelijkheden. Graag komen wij met u in gesprek. Als dat gewenst is komen wij bij u op locatie om de mogelijkheden te bekijken.

Hoe werken wij?

Over het algemeen vragen wij aan nieuwe klanten een schets of tekening, zodat wij een indicatie kunnen geven van de benodigde tijd en kosten. Wanneer dit in de buurt komt van de verwachtingen van de klant, nodigen wij hem of haar graag uit om samen het plan verder uit te werken. Wanneer wij definitieve tekeningen hebben kunnen wij een heldere offerte maken met een duidelijke tijdsplanning. Na akkoord gaan wij aan de slag. Wanneer er iets moois te zien valt wordt de klant uitgenodigd om te komen kijken in de werkplaats zelf. De meubelen worden dan in overleg geleverd en eventueel geplaatst.

Indrukwekkend CV

Saskia Stronati ( Rome, 1970) is een geboren Italiaanse en werkt al ruim 21 jaar als mede-eigenaar en interieurontwerpster namens Uniantiek. Deze Arnhemse keuken- en meubelmakerij kan bogen op een indrukwekkend CV. Onder andere: Building 026 DAAN Advocatuur en Notariaat in Arnhem, Perplex Internetmarketing in Arnhem, Edese Golf Club in Arnhem, Radbout Universiteit in Nijmegen, Arnhemse Schouwburg, Grand cafe Mahler in Arnhem, Iveau Burgers & Wijnbar in Arnhem, De Peersdestal in Ellecom en Restaurant Zafino in Arnhem lieten hun interieurs en/of keukens ontwerpen en maken door Uniantiek.