085 0492403
info@stronati.nl

Reviews

Uniantiek en haar bezoekers zijn erg benieuwd naar jouw mening over onze winkel. Plaats daarom een review en help anderen om de juiste keuzen te kunen maken.  en in vertrouwen hun houten tafels, stoelen of keukens bij ons te bestellen.

Wij willen graag dat je blij bent met ieder product dat je bij ons koopt. Daarom hechten wij veel waarden aan perfectie en kwaliteit. Wij willen een goede meubelzaak zijn met een uitstekende naamsbekendheid. Jouw review gebruiken we om onze klantenservice en onze bedrijfsprocessen te verbeteren.

Aantal reviews: 28

G.Verhulsdonck

Boomstamtafel

Vandaag mijn boomstamtafel bezorgd gekregen,
en wat is hij prachtig, echt vakmanschap.
Ontzettend vriendelijk geholpen in winkel, door Saskia erg meedenkend ook en geduldig.
Heb de kleur Cherry genomen, kersenkleur geweldig gewoon, een lust voor het oog, mooie grove zware tafel.
Bas bedankt voor al je antwoorden, en Erwin voor je goede vakmanschap en de bezorging, hartelijk dank allemaal, er ga er van genieten.

Yorinde

Boomstamtafel en industriele kast

Op zoek naar een boomstamtafel kwamen we via internet terecht bij Uniantiek. Na een bezoekje aan de winkel in Arnhem waren we overtuigd van het vakmanschap van Uniantiek. We werden vriendelijk door Saskia ontvangen met een kop koffie en al onze vragen werden beantwoord. In de winkel stonden meubels voor andere klanten en stuk voor stuk zagen ze er mooi en verzorgd uit. Dit overtuigde ons ervan om een bestelling te plaatsen. Met een vaag idee van de tafel en kast die wij wilden in ons hoofd tekenden we samen met Bas een simpele schets van wat we wilden. Na een aantal weken geduldig wachten zijn de tafel en kast (bedankt Erwin!) vanochtend bezorgd in Amsterdam, de set is boven verwachting mooi geworden!

Wilma van Boven

Servieskast en boekenkast

Bas en Saskia hebben een prachtige servieskast gemaakt waar we erg veel plezier van hebben en het is een blikvanger in onze woonkamer. Vervolgens hebben we een bijpassende boekenkast laten maken.
De contacten verliepen erg prettig, er werd door Bas en Saskia meegedacht over het ontwerp en onze persoonlijke inbreng, afspraken werden nagekomen. Kortom: voor vakmanschap, creativiteit en serviceverlening beveel ik Uniantiek van harte aan.

Wim

Bureau op maat

Vakmanschap bestaat nog, in oud klassiek kantoor heeft Bas een strak bureau met presentatiemogelijkheid gemaakt die dagelijks wordt gebruikt. Plezierige werkomgeving met mooie uitstraling.

Floris van de Voort

Modern eiken dressoir

Een aantal jaren geleden kwamen we bij Uniantiek langs, en hebben we een kast voor in de kamer laten maken. Modern en van zware eiken panelen. Greeploos, strak en modern. Wij zijn daar zo tevreden over. Dat we nog een kast voor in de slaapkamer besteld hebben. Ook hier weer in de zelfde stijl als de kast in de woonkamer. Ook deze kast is weer prachtig strak en van eiken. Mooie dikke panelen, solide constructie en passend kwalitatieve scharnieren. Ik heb nog nergens anders zo mooie en strakke meubels gezien. Ik vind het geweldig dat ik zelf kan zeggen wat het precies moet worden.

Sabine

Top!

Nog steeds geniet ik iedere dag van onze keuken. Bas heeft echt onze persoonlijke wensen centraal gesteld en deze goed weten aan te vullen vanuit zijn eigen creativiteit en vakmanschap.
Prettig in de communicatie en in het contact!

Hugo

Boekenkast op maat

Boeken kast,

Vorig jaar hebben we een grote inbouw boekenkast laten maken door Uniantiek.
Kasten in Grenen met roeden verdeelde glazen deuren.
We hebben een oud huis. De kasten wilde we graag in de zelfde stijl als de bestaande boekenkasten in een andere ruimte. Met andere breedte en hoogte verhouding best lastig. Ondanks scheve muren zijn de kasten ook heel mooi pas gemaakt en afgewerkt. We zijn heel blij met het resultaat.

Als we eerder ervaring hadden opgedaan met Uniantiek hadden we ook graag onze keuken er laten maken. Dat is niet eens duurder dan de productie keuken die we nu hebben.

Moniek Pellikaan

Boomstamtafel en prachtige boekenkast

Via internet kwamen wij bij Uniantiek uit. We hebben Saskia en Bas opgezocht in Arnhem en het voelde direct erg vertrouwd. De boomstamtafel was bij aflevering mooier dan verwacht en over de service waren we zeer tevreden. Daarom hebben we een jaar later zelf een kast uitegetekend en laten maken door Uniantiek. Het resultaat was super en door het gebruik van dezelfde afwerking zijn de tafel en de kast een mooie eenheid in de woonkamer geworden. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de service van Uniantiek. Daarom zullen we voor een volgende aankoop zeker weer voor Uniantiek kiezen.

Ceciel Burghouwt

mevrouw

Wij hebben vorig jaar en dit jaar twee waanzinnig mooie (3,5 m lange) boomstamtafels voor ons bedrijf laten maken, door Uniantiek.
Wij zijn echt heel erg tevreden over en gelukkig met onze tafels, ze zijn nog mooier geworden dan verwacht.
Alles klopt bij Uniantiek; perfect geholpen (door Bas en Saskia), goed advies, alle maten en soorten leverbaar, hele mooie prijs, snelle levering en zij houden zich aan hun afspraken!
Ik kan Uniantiek oprecht aanbevelen wanneer u een mooi uniek product wenst!
Ceciel Burghouwt

Nancy Bouman

nieuwe keuken

Vorig jaar een nieuwe keuken laten maken door Uniantiek. In Frans eiken met stenen werkblad. Saskia heeft samen met ons alle wensen genoteerd en een eerste opzet gemaakt voor ontwerp. Bas en nog een timmerman hebben de mogelijkheden bekeken voor ons oude huis (waarin dus alles scheef loopt..;-) ) Saskia had ook goede tips voor wat betreft apparatuur. Uiteraard kun je elders goedkopere keukens aanschaffen maar dat zul je absoluut in de kwaliteit terugzien! Deze keuken blijft tijdloos mooi en zal er ook over 20 jaar nog goed uitzien. Daar zijn we van overtuigd.

Verona Theloosen

Badkamermeubel

Vorig jaar een ontzettend mooi badkamermeubel door Uniantiek laten maken. Helemaal op maat in mijn nieuwe badkamer. Een fantastische samenwerking met Bas en Saskia waarbij werd meegedacht en nagedacht over vormgeving, kleur en houtsoort. Het is de eyecatcher van mijn badkamer geworden! Ik geniet er nog steeds iedere dag van. Het was fijn samenwerken met zulke professionele mensen die oog hebben voor detail en die hun hele ziel en zaligheid in het vervaardigen van de prachtigste meubelen leggen.
Een aanrader voor eenieder die een meubel op maat wil!

Nis

Tafel om verliefd op te worden

We hebben bij Uniantiek een tafel besteld zoals wij dat wilden. Kort daarna werd de tafel geleverd en in elkaar gezet. Service was echt TOP, er werd met je meegedacht and the sky is the limit. Geweldig duo Saskia en Bas je krijgt al heel snel het gevoel dat ze je persoonlijk kennen. Keep up the good work!

Paul

Inloopkast

Wij willen Uniantiek graag bedanken voor het maken van onze mooie inloopkast en de goede service. Helemaal top!

Jeannet Kroek

Tuinbank

Mooie tuinbank ontvangen van Uniantiek! Wist je dat Saskia deze zelf geschilderd heeft? Topservice!

Jaco van Maaren

Mooie tafel!

Uniantiek heeft voor ons een prachtige houten tafel gemaakt. Het resultaat is prachtig en ook de service was meer dan goed!

Cardano

Cardano Education

Mooie tafel en prachtige bureaus plus kastjes. Meedenken en het ook tot uitvoer brengen, gevonden bij Uniantiek.

Jessica Arendse

Meubels

Al jaren hebben we veel plezier van ons op maat gemaakte kersenhouten tafel en bij passende salon en sidetafel.
Vorige jaar een nieuwe white waslook gegeven en de meubelen zijn weer als nieuw.
Degelijk en kwalitatief goede meubelen waar je dagelijks veel plezier van hebt.
Kern woorden van Uniantiek vakmanschap, accuraat, persoonlijk.

Ian en Suzanne

Topkeuken op maat

Anderhalf jaar verbouwd in een huis uit 1902 en de kroon op het werk was een keuken op maat van Uniantiek. Strak, robuust, duurzaam en warm. De keuken is modern en rustiek tegelijk en het is tot in de puntjes afgewerkt. Een tijdloze keuken die volgens ons nooit zal gaan vervelen. Mooi licht hout met een natuurstenen keukenblad die op de randen fraai is afgewerkt. De apparatuur hebben we ook via Uniantiek kunnen bestellen, wat zeer goed uitkwam omdat we druk genoeg waren. Een totaalpakket van kwaliteit.

Marleen

Nieuwe keuken

Al heel lang was onze keuken aan vervanging toe. Na bij diverse zaken naar keukens gekeken te hebben kwamen we uit bij Saskia en Bas. Na overleggen en bepreken werd onze nieuwe keuken geplaatst toen hij klaar was. We hebben nu een supermooie keuken, geen standaard pakket maar een mooie handgemaakte houten keuken waar we nog iedere dag van genieten!

Arthur en Marleen

Vakmanschap

In 2005 bij Uniantiek een grote boekenkast laten bouwen. Resultaat was uitstekend. Toen we in 2014 een keuken nodig hadden opnieuw met Bas Frederiks en Saskia Stronati van Uniantiek in zee gegaan. Ontwerp in nauw overleg met Bas en Saskia op basis van hun jarenlange ervaring. Uniantiek heeft de keukenapparatuur en hardstenen werkbladen aangeschaft volgens onze specificaties. Keuken apparatuur hebben we uitgezocht via Keukenloods. De samenwerking tussen Uniantiek en de aannemer voor alle aansluitingen en inbouw tijdens de renovatie was plezierig en soepel. Bijpassende servieskast plus grote eettafel met stoelen hebben we ook bij Uniantiek gekocht. Het eindresultaat is smaakvol, degelijk, tijdloos, en van een hoog afwerkingsniveau. Vakmanschap met een passie voor kwaliteit. Onderdeel van de keuken is een Bora inductieplaat waarbij de afzuiging in de kookplaat is geintegreerd. De hangende afzuigkap kan dan achterwege blijven waardoor er ruimte kwam voor twee lange planken boven de hele aanrecht.

Henk & Ina

Keuken voor onze gerenoveerde boerderij

Wij waren op zoek naar een eiken keuken ,die goed in de sfeer van de boerderij zou passen. Eerst een bezoek bij tinello. Leuke keuken gezien, maar veel te hoog in prijs. De keuken was niet eens helemaal massief eiken.
Heel toevallig zag ik via fb bij een vriend Uniantiek voorbijkomen. Hun website bekeken en het zag er allemaal goed uit. Samen met Saskia het ontwerp gemaakt en daarna kon Bas aan de slag. Zo nu en dan wipten we even binnen bij de werkplaats om te kijken naar de vorderingen.
De keuken heeft greeploze kasten en lades en is helemaal massief.
Wij zijn erg blij met het resultaat, het past helemaal in de sfeer van onze oude boerderij.
Bas en Saskia bedankt voor de goede service, meedenken en jullie gastvrijheid!

Gert & Sandra

Keukenschappen Volhout eiken

Lang op zoek geweest naar mooie volhouten eikenschappen voor in de keuken, die ook nog blind aan de wand geplaatst moesten worden. Uniantiek heeft er een mooi stuk maatwerk van gemaakt geleverd en gemonteerd. Keurig afgewerkt en geleverd binnen de afspraken die er waren. Ik schrijf niet snel een stukje maar hier is het gepast. Service, ambachtelijk, stijlvol zijn passende woorden. Top gedaan,”we zijn er blij mee”

Frank en Gon

Badkamermeubel op maat

In ons nieuwe huis zat een goede badkamer, maar er was geen enkele opbergruimte. Wel was er een mooi marmeren blad waarin twee waskommen waren verzonken. Wij waren dus op zoek naar een bedrijf dat een badkamermeubel op maat kon maken onder het bestaande marmeren blad. We kwamen uit bij Uniantiek omdat we al eerder bij hen een stoere tuintafel en stoelen hadden gekocht. Daarom zijn we gaan informeren bij Saskia en Bas zijn naar de mogelijkheden voor onze badkamer.
Samen een ontwerp gemaakt en het resultaat mag er zijn. Er staat inmiddels een heel mooi en daarnaast praktisch badkamermeubel dat helemaal past in onze dertiger jaren woning. Van ontwerp tot afwerking top! Voeg daarbij kwaliteit, service, klantgericht denken, vriendelijkheid én vakwerk. Wij kunnen Uniantiek dan ook zonder meer van harte aanbevelen.

Henny Voet-Schepers

Eettafel helemaal naar onze wensen op maat gemaakt

Omdat we op zoek waren naar een nieuwe eettafel, maar we niet precies konden vinden wat we wilden, kwamen we bij Uniantiek terecht. Bij Uniantiek konden we zelf aangeven wat onze wensen waren. We hebben een ontwerp aangeleverd en dit verder met Bas besproken qua afmetingen en dikte van hout en poten. Het is strakke eiken tafel met RVS-onderstel geworden, wij zijn er erg blij mee en zeer tevreden over het eindresultaat.

Otto Bos

Woonkamer ver-eikt

Vandaag heeft Bas ons nieuwe eiken dressoir afgeleverd. Op maat gemaakt en uiteraard precies passend bij de kast die we een paar jaar geleden bij Uniantiek kochten. Mooi!

Sjoerd Radstake

Hout met gevoel!

In het afgelopen - en huidige jaar hebben wij, tot onze tevredenheid, zowel zakelijk als privé als meerdere meubelen en woonaccessoires laten vervaardigen. Van tafel(s), bureau op maat tot spiegel en kapstok. Geen klus te groot zonder uitdaging!

Hout ademt, hout werkt, maar werken met hout is een passie, een gevoel. En dat is precies waar Bas en Saskia voor staan met uniAntiek.

Keep up the good work!

Patrick Janssen

Niet alleen prachtige meubels, ook superleuke mensen!

Zowel privé als zakelijk diverse malen meubels op maat laten maken. Voor een zeer redelijke prijs een geweldige kwaliteit! De eerste tafels bijna 12 jaar geleden laten maken en ze worden nog steeds dagelijks gebruikt! Daarnaast zijn het ook nog eens supervriendelijke mensen bij Uniantiek, zeg maar service met een glimlach :-)

Jeroen van Bijnen

Samenwerking

Wij hebben al jaren een goede en leuke samenwerking. Als u op zoek bent naar een interieur dan weten Bas en Saskia precies hoe ze uw ideeën om kunnen zetten naar een realistisch plan. De uitvoering hierin verloopt altijd vlekkeloos. Het is een traject dat van a tot z leuk moet zijn.

Toon meer reviews