Uniantiek wordt Stronati

Kom je binnenkort inspiratie opdoen bij Stronati in Elst?

Stronati keuken & meubelmakerij ( voorheen Uniantiek) verhuist per 1 september 2018 naar de Handelsweg 8 in Elst ( Gelderland, Gem. Overbetuwe), omdat wij jou graag de service en kwaliteit willen blijven bieden die je van ons gewend bent.

Kwaliteit en service hebben ruimte nodig

Wellicht ben je onlangs in onze showroom aan de Beekstraat in Arnhem geweest en heb je het met eigen ogen gezien: de showroom wordt centimeter voor centimeter in beslag genomen door onze werkplaats. Even inspiratie opdoen of rustig met ons om de tafel gaan om je ideeën en wensen te bespreken, is dan ook nauwelijks meer mogelijk. Zodoende hebben wij besloten zelf een nieuwe showroom en werkplaats in Elst te bouwen.

Uniantiek wordt na 40 jaar Stronati keuken & meubelmakerij

Ons assortiment en dienstverlening zijn in de loop der jaren drastisch veranderd. Van importeur van meubelen gingen wij naar het op maat ontwerpen van keukens, badkamers en meubelen. Dat is dan ook de reden, dat wij ervoor gekozen heben nu onze naam te wijzigen.

Stronati is de meisjesnaam van onze deels Italiaanse ontwerpster en mede-eigenaresse, Saskia. Aangezien zij jouw meubelen ontwerpt, is het voor ons niet meer dan logisch haar naam aan ons bedrijf te koppelen. Italiaans design in een Nederlands jasje.

Stronati blijft jouw vertrouwde adres voor kwaliteitsmeubelen.

Op vakkundige wijze creëren wij volledig volgens jouw wensen de mooste en meest praktische interieuroplossingen. Altijd volgens de laatste stand der techniek en met de modernste materialen. Van onze meubelen heb je een leven lang plezier en deze kwaliteit blijven wij leveren!

Onze nieuwe naam en het bijbehorende logo kun je nu al tegenkomen in onze communicatie. Bijvoorbeeld in e-mails, onze vernieuwde website en op social media.

Ben je benieuwd naar alle veranderingen binnen Stronati? Houd dan onze website in de gaten of volg ons op Facebook of Instagram!