085 0492403
info@stronati.nl

Meubelmakerij

Eigen meubelmakerij in Arnhem

In onze meubelmakerij worden de opdrachten op een ambachtelijke manier gemaakt. Eerst vragen we of je zelf een schets of een tekening kunt aanleveren. Met wat we met je besproken hebben en aan de hand van de aangeleverde tekening krijg je van ons een indicatie van de tijd die het kost om je wensen te realiseren. Je krijgt ook altijd vooraf een goede indicatie van de hoogte van de investering die nodig is om het gewenste meubel te kunnen laten maken. In een tweede gesprek werken we het plan verder uit. Wanneer wij definitieve tekeningen hebben, kunnen wij een heldere offerte maken met tijdsplanning. Na akkoord gaan wij voor je aan de slag. Als de materialen binnen zijn of als al duidelijk te zien is hoe het gaat worden nodigen we je uit in onze werkplaats. Daarna worden de meubelen netjes afgewerkt en geleverd. Ook het eventueel plaatsen en monteren verzorgen wij voor je.

Waarom maatwerk?

Een deel van je interieur laten bouwen. Waarom geen standaardoplossing? Misschien wel omdat je het interieur naadloos wilt laten aansluiten op de stijl van je woning of bedrijf, of omdat je een eenheid wilt in materiaalgebruik. Soms is het ook lastig om voor een bepaalde ruimte passende meubels te vinden. Wij van Uniantiek adviseren je graag. Omdat we een eigen meubelmakerij hebben kunnen we vrijwel alles op maat maken; daarbij staan jouw wensen centraal.

Kantoor en bedrijfsinrichtingen

Op de zakelijke markt hebben wij veel ervaring met het inrichten van kantoren, winkels, café- en restaurantinrichtingen. Projecten die in overleg met de klant worden uitgevoerd. Inlevingsvermogen, productkennis en een modern uitgeruste meubelmakerij zijn kwaliteiten die ons daarbij goed van pas. Mocht je enthousiast zijn geworden of heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Je bent altijd welkom in onze winkel. We hebben hier een beperkte collectie staan van meubels die op maat gemaakt zijn. Altijd leuk om kennis te maken en de sfeer te proeven.